Mamele iubesc trocul!

in Să fie troc!

Iubim mamele. Sunt implicate și pasionate în tot ce întreprind. Reedităm acest adevăr pentru că pe usedup.ro ele sunt majoritare. Având deja o comunitate construită pe aceste repere, trebui să fim recunoscători dar și motivați pentru a oferi un mediu sigur, rapid, interactiv, pentru experiența unui schimb de lucruri, de cărți sau manuale, de rețete, de haine sau hăinuțe pentru copii, etc. Focusam eforturile noastre în direcția creearii unei comunități care apreciază beneficiul unui troc.

Trocul are puterea de a genera legături. Și explorează zona emoțională a participanților la schimbul de produse. Ne place să primim lucruri. Ne simțim bine când auzim că un lucru pe care l-am oferit la schimb aduce bucurie pentru altcineva. Iar asta nu înseamnă puțin!

Un aspect observat în perioada de la lansare și până în prezent, este că ne place să discutăm atunci când vrem să facem un troc. Iar mamele sunt atât de pasionate și de preocupate de posibilitatea de a discuta cu partenerul de schimb, încât usedup.ro fără această posibilitate nu ar fi fost un tool potrivit lor. Mamele vorbesc între ele. Se sfătuiesc una cu alta, caută răspunsuri, și nu se feresc să ofere feedback sau să descrie și altora experiențele trăite sau auzite.

Mamele urăsc viteza cu care unele lucruri se petrec în viața lor. Dar o caută atunci când vine vorba de gestiunea timpului acordat activităților zilnice. Să găsești într-un singur loc și să obții ceva nou sau util într-un singur pas, acestea sunt criteriile căutate de consumatori și în special de mame. Timpul este esențial pentru ele. Timpul este o resursă pe care o mamă o gestionează foarte bine, fără ezitări. Usedup.ro a înțeles asta și oferă criteriile amintite, venind în sprijinul utilizatorilor cu acest beneficiu: totul într-un singur loc, și într-un singur pas.

Vă mulțumim pentru că sunteți parte din comunitatea usedup.ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*