Zodiile și Organizarea

in Să fie troc!

Organizarea lucrurilor reprezintă ceva ce trebuie să facem cu toții, dar rareori avem timp. Unii dintre noi o facem natural, cu lejeritate, în timp ce alții au nevoie de un imbold sau de un exemplu pentru a realiza această sarcină.

Ca toate celelalte lucruri din viată, abilitătile de organizator pot fi atribuite semnului zodiacal. Unele semne tind să fie cele mai organizate. Vorbim de zodiile Taur, Fecioară și Capricorn. Alte zodii precum Rac, Scorpion și Pești sunt organizați prin definiție, dar nu se ocupă de asta. Și avem zodii mai puțin organizate și care au nevoie de putină îndrumare și motivație pentru a face lucrurile să se întâmple.

Berbec

Îți place să începi un milion de proiecte simultan pentru ca apoi să te pierzi în prioritizarea lor. Întocmește o listă cu tot ceea ce dorești să realizezi. Nu începe o nouă activitate decât dacă această este completă.

Taur

Fiind unul dintre cele mai organizate semne din Zodiac, îți place să te asiguri că fiecare detaliu este rezolvat. Alege o zi când timpul îți permite și abordează organizarea lucrurilor din debara.

Gemeni

Dacă Taurul este unul dintre cele mai organizate semne, atunci cei din zodia Gemeni sunt la polul opus. Ar prefera să încredințeze această sarcină unui profesionist sau să primească ajutor de la un prieten. Ai tendința de renunța la finalizarea unei sarcini.

Rac

Condus emoțional de nevoia de a păstra lucruri. Nimic rău în asta, însă dacă nu le folosești dar trebuie neapărat să le păstrezi, pune-le într-o cutie și depozitează-le în garaj sau debara. Vine vremea să te ocupi și de ele.

Leu

Nu le place să li se spună ce să facă! Dar sunt organizați. Alegeți un moment bun pentru organizarea lucrurilor voastre. Nu uitați că usedup.ro este aici pentru voi și lucrurile voastre.

Fecioară

Organizatori innăscuti, cei din această zodie ne pot învăța despre organizarea lucrurilor din jurul nostru. Ne-am bucura să împărtășiți cu noi câteva idei! Ne puteți scrie pe pagina de facebook.

Balanța

Nu sunteți un mare fan al organizării lucrurilor, dar recunoaște-ți necesitatea pentru această operațiune.

Scorpion

Modul în care te dedici executării unei sarcini nu poate fi egalat. Totuși, meriți o pauză, servește o gustare racoroasă și renunță la rigurozitatea cu propria persoană și cu lucrurile deținute. La urma urmei un organizarea unui dulap nu poate să fie perfectă. Trebuie să reflecte personalitatea ta. Atât.

Săgetător

Deja un perfecționist, te mândrești că ești la curent cu tendințele în organizarea lucrurilor din jurul tău. Usedup.ro devine ajutorul tău, pe măsură ce vei renunța la toate hainele nefolosite pentru a face loc altora noi.

Capricorn

Îți place să delegi. Perfect. Alege câțiva prieteni, dă-le o sarcină, iar dulapul tău va fi organizat într-o clipă. Dar supraveghează întregul proces. Ești singurul care știe ce lucruri te bucură, care sunt încă utile și în pas cu moda.

Vărsător

Îți plac metodele și căile deja încercate pentru a organiza lucrurile. Totuși schimbarea nu este nocivă. Ai putea încerca idei noi. Folosește usedup.ro pentru schimbare și inspirație!

Pești

Organizarea periodică? Nah. Preferați să așteptați pană când trebuie absolut să faceți ceva cu grămada de lucruri inutile. Organizarea devine o activitate interesantă dacă adaugi o muzică preferată, o gustare și câțiva prieteni. Nici nu vei simți când ai terminat!

zod

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*